DECEMBER SET UP • BULLET JOURNAL

Iets wat ik de laatste tijd heel veel voorbij zie komen is het bullet journaling en handletteren, laat ik die twee dingen nu combineren in deze blogpost. 

In november ben ik ook maar eens begonnen aan een bullet journal. Ik gebruik hiervoor een blank notitie boekje (ik begrijp dat stipjes beter zijn, maar ach). De bedoeling van een bullet journal, is dat je niet meer 10 notitieboekjes hoeft bij te houden, maar alles bij elkaar hebt en zo niks vergeet of kwijt raakt, handig!

Ik laat je zien hoe mijn opzet eruit ziet voor de maand december:

Allereerst:
DE VOORKANT
Omdat ik bij december, naast kerst en sinterkaas, ook denk aan wintersport, sneeuw en kou heb ik bergen op de voorpagina getekend.

SONY DSC            Processed with VSCO with hb1 preset

SONY DSC            Processed with VSCO with hb1 preset

 

OVERZICHT VAN DE MAAND DECEMBER
Foutje, door te kijken naar de maand november (onhandig) heb ik bergen gebruikt om de niet gebruikte dagen op te vullen, achja ik hoop maar dat ik het die dagen niet druk heb dan 🙂
SONY DSC            Processed with VSCO with hb1 preset

SONY DSC            Processed with VSCO with hb1 preset

 

MOOD-/HABITTRACKER + BLOG IDEAS
Bij een “mood tracker” hou je je humeur bij per dag, leuk en goed om aan het eind van de maand terug te kunnen kijken. Zo ook de “habit tracker”, om je goede gewoontes bij te kunnen houden, wat zou je dus vaker willen doen? Bijv. gezond eten, sporten, lezen, tijd voor jezelf of minder geld uitgeven.

SONY DSC            Processed with VSCO with hb1 preset

 

UITGAVEN + BRAIN DUMP 
Op de linker pagina heb ik een tabel gemaakt voor mijn inkomsten en uitgaven, handig en goed om bij te houden.
Op de rechter pagina heb ik een pagina gemaakt met “Brain dumps” dingen die ik even snel kwijt moet, blog ideeën of leuke doodles.

SONY DSC            Processed with VSCO with hb1 preset

SONY DSC            Processed with VSCO with hb1 preset

 

WEEKOVERZICHT
Dan komen we nu eindelijk aan bij het weekoverzicht. Elke week probeer ik eigenlijk een nieuwe lay-out uit, om zo te kunnen kijken wat ik fijn vind. Ik heb links een kolom gemaakt met dingen die ik die week ga doen, om de rest van de ruimtes te kunnen gebruiken voor “to do” lijsten voor die dag.

SONY DSC            Processed with VSCO with hb1 preset

Gebruik jij een bullet journal of zou deze methode willen gebruiken?

Liefs,
Lieke

Altijd op de hoogte blijven van mijn blog? Volg mij via Facebook!

6 gedachtes over “DECEMBER SET UP • BULLET JOURNAL

  • Ik gebruik fineliners van de Hema en een kalligrafie pen van Tombow (fudenosuke brushpen WS-BS 150) gekocht bij Pipoos. Deze pennen drukken bij mij niet door, al ligt het ook aan het papier wat je gebruikt. Ik heb best dik papier dus dat kan ook een groot verschil zijn. Daarnaast drukken stiften op alcoholbasis ook sneller door!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s