EEN UPDATE + WAT NU?

Een update om even te laten weten waarom het zo stil was de afgelopen tijd op mijn blog. Wat heb ik het gemist! Ik was de afgelopen tijd druk bezig met afstuderen, maar sinds dinsdag ben ik officieel een Ingenieur en ben ik afgestudeerd als product ontwerper. Wohooooo!!

Dit betekent dat ik klaar ben met school. Ik heb de afgelopen week al veel van mijn vrije dagen genoten; ik heb éindelijk tijd gehad om mijn spullen op te ruimen van de afgelopen vier jaar, ik ben begonnen in een bullet journal (wat me erg goed bevalt) en weer met veel vriendinnetjes bijgekletst!! Ik heb de aankomende tijd nog een aantal leuke dingen op de planning staan en ik zal mij gaan oriënteren over mogelijke richtingen en welke kant ik nu op wil gaan. Misschien nog doorstuderen, of een leuke baan zoeken.

Processed with VSCO with a5 preset

23160885_1592411737488302_7108826420033355776_n.jpg

Voor mijn afstuderen heb ik alvast deze onwijs leuke oorbellen gekregen en gaan we het straks vieren en uiteten! Jummm, zin in!!

Foto 05-11-17 01 34 0002.jpg

Ik zal de aankomende tijd dus weer regelmatig wat artikelen plaatsten, want ik zit weer vol met nieuwe ideeën en inspiratie! Tot snel.

Liefs,
Lieke

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s