NEW ONES

Het is nog heel even vakantie en dat betekent: nagenieten van de vakantie met de foto’s en nog even genieten van de vrije tijd. Afgelopen tijd kocht ik wat dingen op de Franse markt en scoorde ik nog even in de sale.

Processed with VSCO with a5 preset

Een paar dagen terug was ik in Frankrijk voor 2,5 week, waaronder 3 dagen in Parijs. Genieten. Het was zó’n fijne vakantie en heel erg leuk om op terug te kijken. Ik laat wat dingetjes zien die ik vanaf de vakantie heb gekocht en waar ik heel erg blij mee ben.

Processed with VSCO with a5 preset

Het boek “The life changing magic of not giving a f**k” heb ik aan het begin van de vakantie gekocht. In middels heb ik verschillende boeken tussendoor gelezen maar ben ik er nog niet aan toe gekomen om dit boek uit te lezen. Een boek die mij hopelijk leert om van niet alles één groot drama te maken haha. Op dit moment ben ik op de helft en vind ik het een geweldig boek. Herkenbaar, met humor geschreven en nog leerzaam ook. Hilarisch met een serieuze boodschap.

Processed with VSCO with a5 preset

In Frankrijk zijn natuurlijk altijd super leuke marktjes met hele leuke hebbedingetjes. Een portemonneetje als leuk aandenken en handig door de twee vakjes.

Processed with VSCO with a5 preset

Ook deze rietenmand kocht ik op een marktje. Handig voor het stand en in mijn kamer voor de opslag van tijdschriften. #vliefd.

Processed with VSCO with a5 preset

Ondanks dat de zomer én de sale bijna over zij, kon ik dit hemdje met een leuke kanten onderkant nog net even scoren, joepiii! // Only

Processed with VSCO with a5 preset

De canvas tas met een blauw bedrukt patroon kon ik dan ook niet laten liggen. // Vila

Processed with VSCO with a5 preset

Al heeel lang ben ik op zoek naar een klein kasje. Mijn moeder liep er vandaag tegen aan en heeft hem voor mij meegenomen, lieff!! Wat het nóg leuker maakt is dat hij maar 2,50 was; say whaaat.

Processed with VSCO with a5 preset

Hij past perfect. Toch?

Liefs,
Lieke

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s