STIJLVERANDERING

Vanaf de middelbare school ben ik mij meer bezig gaan houden met mijn kleding. Vanaf die tijd ben ik, achteraf, behoorlijk beïnvloed op mijn kledingstijl door mijn omgeving. Logisch ook wel, een periode waarin je onzeker bent en ik aan het zoeken was waar ik mij goed in voelde. 

Sinds de laatste paar jaar voel ik mij toch wel heel goed in de kleding die ik draag. Zo droeg ik vroeger strakke shirtjes; liever te strak dan te los. Maar zo draag ik nu het liefst kleding die los valt. Vooral shirts en truien die groot vallen vind ik heerlijk!!

Op dit moment ben ik fan van de trends van dit moment; flared/wijde broeken, print broeken en bandana’s. Ook ben ik de laatste tijd aan het proberen prints te combineren; want het kan weer!! Zo draag ik op een verticaal gestreepte broek een shirt met horizontale strepen, en een panterprint- of stippenbroek een strepen shirt (ook ben ik een fan van strepen shirts, daar kan je er niet genoeg van hebben!), maar ook voor mij blijft het soms een beetje spannend.

En afgezien van de kleding ben ik ook een enorme fan geworden van minimalistische sieraden. Sieraden die je heel subtiel en licht zichtbaar zijn. Het is zó mooi!!

Processed with VSCO with a5 preset

Foto 28-07-17 13 47 45 03.jpg

Foto 28-07-17 13 47 47 04.jpg

broek H&M // schoenen Modemusthaves 

Een broek die ik de laatste tijd té vaak aan heb; de gesteepte broek. Hij zit héérlijk, is wijd (en dus comfortabel) en is makkelijk te combineren. Door het witte shirtje en de witte schoenen blijft je outfit casual, maar het is ook leuk deze dus nog met andere prints te combineren, omdat het kan.

 

De bandana zie je tegenwoordig heel veel voorbijkomen, ik vind het super leuk!! De bandana die ik op de foto om heb is de look a like van attelierdesfemmes en is van modemusthaves. Ook heb ik een lekkere zomerse bandana van de Zara en H&M die zeker van pas gaan komen deze zomer!!

Liefs,
Lieke

 

 

10 gedachtes over “STIJLVERANDERING

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s