PLATENSPELER

Jaaaa wat een verrassing was dit. Op mijn verjaardag, 24 april, kreeg ik dit mega leuke cadeau. Ik ben er heeel erg blij mee. Wat is het heerlijk om thuis te komen en een plaatje op te zetten.  Samen met alle andere super leuke cadeautjes ben ik enorm verwend!

Naast de platenspeler heb ik twee albums van Ed Sheeran gekregen die ik nu al bijna grijs heb gedraaid haha. Ook een bijpassend cadeau wat ik kreeg is de koffer waar ik de platen in kan bewaren. Omdat de platenspeler en de koffer in het zelfde retrostijltje zijn, passen ze heel goed bij elkaar.

Processed with VSCO with a5 preset

De platenspeler is een koffertje en is hierdoor gemakkelijk af te sluiten en mee te nemen. Hij heeft een stekker en uit de boxen in de koffer komt al mooi en hard geluid uit.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

De twee albums die ik heb gekregen zijn Divide & X (multiply). Divide is het nieuwe album van Ed Sheeran. Omdat ik begin april naar zijn concert ben geweest, ken ik in middels alle nummers uit m’n hoofd en kan ik dus lekker meezingen!!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Achterop de LP-hoes staan de songteksten van de nummers, wat leuk maar ook handig kan zijn voor het geval ik het even vergeten ben haha.
Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Een mega leuk cadeau waar ik al veel plezier van heb en ik nog heel veel plezier van ga hebben!

Liefs,
Lieke

9 gedachtes over “PLATENSPELER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s