LOS KRAAGJE

Hoe makkelijk het soms is om kleren weg te doen, wat zeker goed is wanneer je het niet meer gebruikt en je hiermee iemand anders weer blij kunt maken, maar soms kan je er zelf ook nog veel plezier van hebben.Zo zie je tegenwoordig veel losse kraagjes. Ideaal. Ik vind het namelijk maar niks wanneer ik een strakke blouse onder en dikke trui prop. Een los kraagje geeft het idee dat je een blouse onder je trui draagt terwijl je dus eigenlijk alleen het kraagje onder je trui hebt.

Nu had ik dus een tijdje geleden mijn kast opgeruimd en aardig wat zakken kleren weg gedaan. Één stapel was nog niet weg en daar zat deze witte blouse tussen waar ik uiteindelijk mijn kraagje van knipte. #geluksmomentje

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Foto 02-04-17 23 20 40 02.jpg

Hieronder het geknipte kraagje.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Tadaa!! Ik denk dat ik maar eens ga kijken of ik niet nog zo’n blouse een nieuw leven kan geven. Draag jij wel eens een los kraagje?

Liefs,
Lieke

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s