INSPIRATION WALL

Voor inspiratie of gewoon leuk voor je interieur; een rek waaraan je met knijpers foto’s of inspiratie afbeeldingen kunt hangen. Leuk, maar ook handig. Mijn rek hangt boven mijn bureau en geeft daarom een snel overzicht, zo hang ik er bijvoorbeeld mijn planning, een kalender en dingen die ik dat moment nodig heb. Laatst heb ik mijn rek “opgeruimd”en opgefleurd met wat leuke kaartjes en het leek mij leuk om dit te delen. 

Hieronder laat ik zien hoe mijn rek eruit ziet, deel ik mijn tips en vertel ik waar ik de spullen vandaan heb.

Processed with VSCO with a5 preset

Het rek is van Ikea en doordat het uit twee delen bestaat kan je er zelf voor kiezen of je er één op wilt hangen of dat je ze allebei ophangt. Wanneer je bijvoorbeeld minder ruimte hebt kan je er voor kiezen er maar één op te hangen, ook hier kan je genoeg op kwijt. Het tweede rek kan je makkelijk bevestigen met bijgevoegde hangertjes, waaraan je het tweede rek hangt.
Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Op mijn rek hangen nu een aantal kaartjes. Deze zijn onder andere te vinden op desenio.nl als grote posters. Super gaaf, wat ik zeker heel graag zou willen wanneer ik heel veel ruimte heb. Boven een bank zijn ze bijvoorbeeld erg gaaf.

Processed with VSCO with a5 preset

Ook zijn “ouderwetse”posters weer erg gaaf, deze zijn bijvoorbeeld bij Sissyboy te koop. De poster heb ik uit het tijdschrift de Flow.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Met lampjes en kaartjes kan je het al snel gezellig maken, maar wordt het niet te druk. Door niet te veel verschillende kleuren te gebruiken, maar het bij 2 of 3 verschillende kleuren te houden oogt het wat rustiger. Ik heb vooral zwart/wit afbeeldingen opgehangen maar ik vond het daarom juist leuk om te kiezen voor een extra kleur, zodat het niet te strak wordt.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Het aller leukste vind ik toch wel mijn cactusjes, ze passen goed bij elkaar, geven dat extra kleurtje en zijn ideaal omdat je ze geen water hoeft te geven. Voor mij toch wel erg handig haha.
De grote cactus komt van de Flying tiger en is eigenlijk een sieradendoosje. De kleine cactus heb ik gekregen, maar toch ze passen goed bij elkaar.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Handig, helemaal zelf in te vullen en er is genoeg inspiratie over te vinden op internet!
Fijne zondag!

Liefs,
Lieke

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s