MY 2016

2016 Is het inmiddels al een paar dagen niet meer, maar toch omdat het een fijn jaar is geweest wil ik hier graag nog even kort op terug blikken. Het was voor mij een jaar waarin ik veel weg ben geweest en leuke dingen heb gezien. Ook ben ik dit jaar begonnen met mijn blog. Ik heb veel tijd gestoken in dingen die ik echt heel leuk vind en ik hoop dat 2017 net zo’n mooi jaar wordt. 

Ten eerste heb ik eind januari mijn eerste stage afgerond van mijn derde jaar en heb ik mijn derde jaar gehaald. Afgelopen jaar was een goed schooljaar met leuke projecten. Een van de projecten waar ik erg trots op ben is de Kolibrie (afbeelding 2) die beweegt met zijn vleugels, kop en staart (open/dicht en op en neer) wanneer je deze aandraait.

Daarnaast ben ik gaan werken in Diergaarde Blijdorp, waar ik werk bij de fotoservice. Na het werken doe ik vaak nog een rondje door de dierentuin, wat heerlijk is. Ook kan ik met mijn baantje bij Blijdrop werken op evenementen, zo mocht ik dit jaar ook werken op Flying Dutch in eindhoven wat super leuk was!

Dit jaar waren er weer dansuitvoeringen van mijn dansschool die een keer in de twee jaar worden georganiseerd. In theater aan de Schie danste ik met mijn dansgroep van Modern. Ook ben ik dit jaar begonnen met Balletten wat ik onwijs leuk vind.

Ook dit jaar is het brieven schrijven met mijn beste vriendinnetje niet gestopt. Na groep 8 is zij verhuisd naar Waddinxveen en sinds dien schrijven we brieven, wat we nu nog steeds toen omdat we elkaar toch minder zien maar elkaar toch heel veel nog kunnen vertellen.

Na een aantal jaar niet meer paard gereden te hebben, heb ik dit jaar weer een heerlijke buitenrit gemaakt!

En nu de vakanties. Ik ben heel vaak weg geweest dus dit hoort ook zeker bij mijn terugblik op 2016.

Ten eerste ben ik met school naar Budapest geweest. Ik was hier al een keer geweest samen met mijn nicht toen we samen gingen backpacken. Nu waren we hier met school dus hebben we ook veel interessante dingen gezien gericht op mijn vakgebied.

Daarna had ik een bruiloft in Frankrijk wat heel erg gaaf was. Niet veel later ben ik naar Barcelona geweest met mijn beste vriendinnetje uit Waddinxveen (van de brieven). Zie blogpost “vakantiekiekjes”.  Daarna was het festival Solar, wat ook onwijs leuk was. De laatste stops waren ‘la Drôme’ (zie mijn blogpost) en Marseille, het was zo leuk.

De laatste vakantie van 2016 was Zwitserland. Hier ben ik geweest van 26 december tot 2 januari. Het had hier jammer genoeg nog niet gesneeuwd dus ik heb hier twee keer gesnowboard, maar ondanks dat was het heel erg gezellig omdat we er met 30 man waren.

Al een aantal jaar skate ik mee met de wednesday night skate in Rotterdam. Het was zó genieten. Muziek, vrolijke mensen, skaten en heerlijk weer.

Dit jaar heb ik regelmatig tijd voor mijzelf genomen. Even een boekje lezen, serie kijken of gewoon even een avondje bank hangen.

En ik heb dit jaar veel nieuwe hotspots in Rotterdam ontdekt. Altijd fijn om even bij te kletsen onder het genot van een kopje koffie in een leuk tentje.

En natuurlijk om het belangrijkste niet te vergeten; mijn lieve familie en vrienden horen natuurlijk ook in het rijtje thuis bij belangrijkste momenten van 2016!

Er staan nu al weer veel mooie dingen gepland voor 2017. Ik denk en hoop dat het weer een mooi jaar wordt. Zo ga ik dit jaar afstuderen, heb ik al wat reizen gepland en hoop ik weer heel veel met familie en vrienden te zijn.

Wat was jou favoriete moment van 2016?

Liefs,
Lieke

 

2 gedachtes over “MY 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s