OUTFIT INSPIRATIE – feestdagen

Het is december en dat betekent: FEESTDAGEN!!
Elk jaar is het bij mij weer een probleem wat ik nu weer eens aan moet doen, maar dit jaar heb ik daar van te voren over nagedacht en kan ik nog kiezen ook. Hierbij mijn outfits en wellicht wat inspiratie voor jou. 

1. Trui-jurk.
Deze is al een aantal keer op mijn blog voorbij gekomen. Het is een fijn jurkje en kan zowel feestelijk, chique als casual gedragen worden. Om het nèt wat feestelijker te maken heb ik een panty aan met stippen die ik bij de Hema kocht.

Processed with VSCO with a5 presetjurkje – Vila // panty – Hema // schoenen – Modemusthaves

Processed with VSCO with a5 preset

2. Rokje
Het rokje is van mijn moeder geweest (en je ziet ze nu heel vaak weer terugkomen). Ik heb het rokje gecombineerd met een leger groene trui, om de outfit nog wat casual te houden en omdat dit natuurlijk heerlijk zit.

Processed with VSCO with a5 presettrui – Vero Moda // panty – Hema // schoenen – Modemusthaves

Processed with VSCO with a5 preset

3. Wijde broek
Je moet er van houden, of niet maar ik vind het èn heerlijk zitten èn heel erg tof (win-win): een wijde broek. Ik combineer de wijde broek meestal met een trui, maar voor een feestdag heb ik gekozen voor een kanten shirtje om het wat chiquer te maken. De witte sneakers maken de outfit niet all-black (al kan dat ook mooi zijn).

Processed with VSCO with a5 presetshirt – Only // Broek – H&M // schoenen – Converse

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Wat draag jij met de feestdagen?

Liefs,
Lieke

11 gedachtes over “OUTFIT INSPIRATIE – feestdagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s