HOW I STYLE MY FAVORITE SHOES

De schoenen die ik op dit moment het liefste dag en nacht draag zijn mijn zwarte (dr. martens look a like) boots. Doordat ze op zo veel manieren te combineren zijn, kunnen ze eigenlijk overal bij gedragen worden. Hieronder laat ik 3 manieren zien hoe ik mijn favoriete schoenen draag. 

1. Nonchalante look – het petje dat ik draag is al heel erg oud, de laatste tijd zijn ze weer helemaal hip, waardoor ik hem ook maar weer eens uit de kast heb gehaald. Met een lekkere beige trui van de h&m en een comfortabele mom jeans, krijgt de outfit een nonchalante, maar  vintage look.

SONY DSC            Processed with VSCO with hb1 presetPET – VINTAGE // TRUI – H&M // BROEK – MONKI // SCHOENEN – MODEMUSTHAVES

2. Classy maar sportief – dit jurkje is ideaal voor verschillende gelegenheden. Je kan hem dragen voor een feestje bijvoorbeeld met kerst, maar ook kan hij op een normale dag gedragen worden. Om hem dan nog even wat “comfortabeler” te maken zou je hem ook lekker met een maillot kunnen dragen. Ik zeg: Ideaal.

Foto 30-11-16 15 35 27 02.jpgHOED – H&M // TRUIJURKJE – VILA // SCHOENEN – MODEMUSTHAVES

3. Vintage look – Het spijkerrokje kwam de laatste tijd weer veel terug. De combinatie van de streepjes en het bruine tasje zorgen voor een vintage look. Ik vind het heel erg leuk hoe de stoere schoenen hierbij combineren.

Foto 30-11-16 15 31 21 02.jpgSHIRT – H&M // TAS – VINTAGE // ROK – H&M // SCHOENEN – MODEMUSTHAVES

De schoenen die ik bij elke outfit draag op de foto’s en die ik op dit moment het liefste dag en nacht draag zijn de dr martens look a like boots van Modemusthaves. Wat ik heel leuk vind aan deze schoenen is het patroontje op de schoen, wat ze nèt wat anders maakt dan normaal. Wat ook niet geheel onbelangrijk is; ze zitten heeerlijk!!

Foto 30-11-16 16 27 29.jpgFoto 30-11-16 16 37 50.jpg

 

 

 

 

 

Wat is jou favoriete kledingitem?

Liefs,
Lieke

4 gedachtes over “HOW I STYLE MY FAVORITE SHOES

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s