MINI DIY

Na alle deadlines op school en terwijl het een echte grauwe koude herfstdag is,  vind ik het altijd heerlijk om even met iets creatiefs bezig te zijn. Nu had ik al een tijdje in de saaie, witte, mok wat pennen staan. Ik heb deze met een patroontje opgefleurd, maar  je zou er bijvoorbeeld ook een tekst op kunnen schrijven. Nu gebruik ik de mok voor pennen, en zou je de stift er nog eventueel afkunnen halen. Als je uit je creatieve mok zou willen drinken, zou je hem in de oven kunnen zetten. Zo kan je hem vaatwasser bestendig maken.

Hoe doe je dit?
Verwarm de oven naar 220 graden en zet de mok er gelijk in, zo voorkom je het barsten van je beker. Na 30 minuten zet je de oven uit, maar laat je de mok, in de oven nog even afkoelen. En als het goed is gaat de stift er in de vaatwasser er niet meer af!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Liefs,
Lieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s