REVIEW ETOS POWDERS

Sinds een tijdje heeft Etos veel vernieuwd. Zo heeft Etos veel nieuwe huismerk make-up producten. Tot nu toe ben ik vaak enthousiast over de nieuwe huismerk producten van Etos; ze zijn van goede kwaliteit en hebben mooie verpakkingen.

Ik heb twee poeder producten gekocht, een contour poeder en een blush. Het zijn allebei koele kleuren en zijn beide matt.

SONY DSC

SONY DSC

 

BLUSH – beautiful blush // 606 // SUN LOVING SAND // €3,99

Ik was opzoek naar een blush die niet te oranje was. Ik heb een aantal blushes geprobeerd en ik vind ze vaak te oranje, of te heftig. Ik had nog een blush van de Etos, maar die is al zo oud hij geen deksel meer heeft en dus steeds meer beschadigd raakt. Wel gebruik ik deze blush dagelijks, dus ik was opzoek naar een vergelijkbare blush. En jippieee, ik heb hem gevonden! Het enige verschil met de blushes is dat bij de oude blush een shimmering zit en dat deze blush mat is, wat ik eigenlijk alleen maar een pluspunt vind.

SONY DSC    SONY DSC

Het is een koele kleur, wat ik onwijs mooi en fijn vind. Door deze koele kleur vind ik hem heel natuurlijk. Hij is prima gepigmenteerd en brengt makkelijk aan. Wat ik ook erg mooi vind, is om deze kleur als oogschaduw te gebruiken.

SONY DSC

 

CONTOUR POWDER – contour powder // 602 // LIGHT/MEDIUM // €3,99

Ook deze poeder heeft een hele koele ondertoon, wat ik bij mijzelf toch het mooiste vind. Ik probeer er daarom altijd goed op te letten dat bronzers en contourkleuren niet te warm en daardoor te oranje worden.

Het is dus een mooie koele bruine kleur. Ik vind hem goed gepigmenteerd, maar niet te heftig.

SONY DSC    SONY DSC

SONY DSC

Nette verpakking, fijne kleuren en het patroontje op de poeder is een leuk detail. Verder zijn ze €3,99 per stuk en zijn er van beide poeders verschillende kleuren beschikbaar.

Liefs,

Lieke

 

10 gedachtes over “REVIEW ETOS POWDERS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s