INSPIRATIE IDEETJES 

Soms is het lastig waar je je inspiratie vandaan moet halen, of om een overzicht te krijgen van de dingen die je leuk vindt. Er zijn verschillende manieren om dit op een rijtje te zetten en er zo juist nóg meer uit te kunnen halen. Een voorbeeld om makkelijk een overzicht te maken is om een board te maken op pinterest, zou hou je je inspiratie bij elkaar. Ook kan je dit samen doen met iemand anders. Als je bijvoorbeeld inspiratie zoekt voor je huis of kamer en je deelt deze met anderen, kun je ze toevoegen aan je Pinboard zodat zij hier ook foto’s in kunnen zetten.

Knipsel.JPG

klik hier voor mijn pinterest

Maar wat ik ook altijd leuk vind is om inspiratie op te doen uit tijdschriften, of dit nu met kleding of juist inspiratie voor de woonkamer is. Zo ben je bezig welke foto’s je nu het aller leukste vindt, zodat deze op dat ene a4 velletje passen en zo krijg je een goed en leuk overzicht die je ook nog ergens op kunt hangen.

Zo kwam laatst de Ikea folder door de deur. Normaal gesproken gaat deze gelijk in de krantenbak (wat heel zonde is, maar waarom ze deze dikke boeken nog via de post sturen??) maar nu dacht ik er dus wat leuks van te maken en de leukste dingen op een rijtje te zetten.

SONY DSC SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Hierbij mijn inspiratie ideetjes. Vaak doe ik dit zelf ook via Pinterest, omdat dit toch het makkelijkst en het snelste is.

Waar halen jullie vaak je inspiratie vandaan?

Liefs,

Lieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s