OUTFIT INSPIRATIE

Hi allemaal,

Ik heb in de vakantie allemaal leuke, nieuwe dingen gekocht, maar met dit jurkje was ik toch wel erg blij!! Vandaar dat ik hiervan een outfit blogpost maak, om jullie hiermee ook te kunnen inspireren.

Hierbij mijn outfit:

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

  • Jurkje: Vila
  • Schoenen: H&M

De outfit is redelijk simpel. Door de mooie dagen draag ik vaak op dit moment geen panty, maar in de winter of herfst is het lekker om hier nog een panty of maillot bij te dragen. Het is een hele comfortabele outfit en kan heel netjes zijn, maar ook stoer.

Outfit voor de hefstdagen:

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Zoals je hierboven kan zien heb ik de outfit gecombineerd met een panty, de panty is nu 40 Den, maar ik zou hem liever nog wat lichter hebben zodat het minder hard met elkaar contrasteert.

IMG_6877 [54092].JPG

Ook droeg ik deze leuke maan-oorbelletjes.

Ik hou van deze heerlijke comfortabele outfits!

Liefs,

Lieke

2 gedachtes over “OUTFIT INSPIRATIE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s