vakantiekiekjes

Vakantie – Cunit/Barcelona (Spanje) 2016

Deze zomer ben ik een bofkont, want ik ga 3 keer  op vakantie, joepiiii!! Inmiddels heb ik er al 2 gehad. Ik zal jullie hier wat foto’s laten zien van mijn vakantie.Eerst had ik een trouwerij in Frankrijk, waar we sliepen in een kasteeltje. Onwijs mooi!! En wat een super leuk sfeertje. De trouwerij was ook nog eens super mooi!

IMG_5076 02.jpg
Dit was het kasteeltje waar we sliepen.

Toen ik thuis was ging ik, na een dag weer thuis geweest te zijn, weer naar Spanje. In Spanje mochten we slapen bij de oom en tante van een vriendin waarmee ik daar naar toe ging. Zij wonen al meer dan 10 jaar in Spanje en we mochten daar de hele week verblijven.

Toen we op woensdag 20 juli aan kwamen in Cunit (waar zij wonen), was het al eind van de middag. We mochten mee op in de zijspan naar het strand waar we werden afgezet. Het was super leuk en op de boulevard hebben we samen wat rond gelopen.

IMG_5230.JPG

We hebben 1 dagje Barcelona bezichtigd. Zo zijn we naar Sagrada Familia geweest en naar Park güel, maar ook zijn we naar de Rambla’s geweest en nog wat dingetjes bezocht.

Zo  zijn we de Sagrada Familia in geweest, wat suuper mooi was, zoals je misschien wel op de foto’s kunt zien!

Park güel was ook super leuk om te zien. Heel schattig, groot en gezellig. Het park is ontworpen door de architect Antoni Gaudí.

Ook zijn we een keer uit geweest in Barcelona bij “La Terrazza”. Het plan was om de eerste trein weer terug te nemen, maar dat werd uiteindelijk de 3e hahah. We hebben in ieder geval lekker geslapen in de trein.

468498659_1280.jpg

IMG_5246.JPG
Barcelona om 6:00 uur “goedemorgen Barcelona”

We hebben naast dat we een dagje Barcelona hebben bewonderd ook een festival dagje gehad in Barcelona en ook hebben we een dagje geshopt. Het festival waar we naar toe zijn geweest was “brunch in the park”. Met heerlijke muziek, lekker weer en leuke tentjes waar je eten of leuke dingetjes kon kopen. Een heerlijk dagje dus!

Na het festival zijn we rond een uurtje of 10 nog naar de fontein geweest in Barcelona. Een aantal avonden per week wordt deze fontein verlicht en gaat de muziek aan. Er kwamen ook heel veel mensen op af waardoor het mega druk was rond de fontein.

Wat we nog meer hebben gedaan is gekeken naar Kastelenbouw, daarbij worden torens gemaakt van mensen. Haar nichtjes deden daar aan mee en het was super leuk om te kijken. Na afloop was het daar zo mooi, dat ik even foto’s moést maken van de omgeving.

IMG_5526.JPG
Kastelenbouw

IMG_5527.JPG

Processed with VSCO with hb2 preset
‘het is hier mooooi!!’

Processed with VSCO with hb2 preset

Overige foto’s van het huisje.

Zoals je kunt zien hadden we een heerlijk zwembad waar we in konden zwemmen, wat af en toe ook wel hard nodig was omdat het zo ontzettend warm was in de zon. Tijdens het zwemmen had je super mooi uitzicht. In één woord : Genieten.

Processed with VSCO with hb2 preset
ik heb genoten!!!
Processed with VSCO with hb2 preset
Prachtige cactussen in de tuin.

 

Hier een overzichtje van de foto’s van Spanje!!

Mijn volgende bestemming is Frankrijk.

Waar gaan jullie naar toe op vakantie of waar zijn jullie naar toe geweest??

liefs,

Lieke

2 gedachtes over “vakantiekiekjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s